Verpleegkundige – Medisch Secretaresse Carine Stockman

Ik ben Carine Stockman, medisch secretaresse en verpleegkundige in de praktijk. Voorheen deed ik ervaring op als verpleegkundige in verschillende settingen: als thuisverpleegkundige, in het Psychiatrisch Ziekenhuis te Velzeke en in het WZC Huize Roborst.

 

U kan bij mij een afspraak of een huisbezoek laten vastleggen bij één van de artsen. Daarnaast help ik u graag verder met praktische vragen. U kan mij bereiken op het nummer 055/69.70.70 of via mail op info@huisartsenpraktijkzwalm.be

 

U kan bij mij ook terecht voor verschillende verpleegkundige handelingen zoals: bloedafnames, vaccinatie, wondverzorging, verwijderen van hechtingen, afname ECG en invullen pre-operatieve vragenlijsten, vervriezen van wratten, …
Deze handelingen gebeuren steeds op vraag en/of in overleg met uw behandelende arts. Ook verdere opvolging of bespreking van resultaten vindt plaats bij of door uw behandelende arts. Een consultatie bij mij gebeurt aan terugbetalingstarief. U hoeft dus geen geld te voorzien.
U kan NIET bij mij terecht voor medische consultaties, het opstellen van attesten of voorschriften. Hiervoor dient u steeds uw behandelende arts te raadplegen.

Alle consultaties zijn op afspraak op de praktijk te Noordlaan 70, 9630 Munkzwalm. U kan mij bereiken op het nummer 055/69.70.70.

RAADPLEGINGEN

Geen praktijken uren beschikbaar!
Geen praktijken beschikbaar!