Medisch secretaresse Astrid Verbrugge ⋆ Huisartsenpraktijk Zwalm
16947
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16947,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

MEDISCH SECRETARESSE ASTRID VERBRUGGE

Ik ben Astrid Verbrugge, medisch secretaresse in de praktijk. Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk ben ik ook actief als zelfstandig logopediste. Ik ben iedere voormiddag aanwezig in de praktijk van 8u tot 11u30. U kan bij mij een afspraak of een huisbezoek laten vastleggen bij één van de artsen van de praktijk. Daarnaast help ik u graag verder met praktische vragen.

U kan mij bereiken op ons nummer 055/69.70.70 of via mail op info@huisartsenpraktijkzwalm.be