Dokter José De Meester ⋆ Huisartsenpraktijk Zwalm
16508
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16508,bridge-core-2.5.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 
Dokter algemene geneeskunde José De Meester - Zwalm - Zottegem

DOKTER JOSÉ DE MEESTER

Ik ben Dr. José De Meester. In 1976 ben ik afgestudeerd aan de RU Gent. Sindsdien ben ik werkzaam als huisarts in Nederzwalm.

U kan nog bij mij terecht tot eind 2020 te Latemdreef 109 in Nederzwalm. U kan bij mij terecht na afspraak op dinsdag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag. U kan mij persoonlijk bereiken tijdens mijn spreekuur op het nummer 055/49.81.23, nadien wordt u automatisch doorverbonden met één van mijn collega’s. Zij hebben tevens toegang tot uw dossier.

RAADPLEGINGEN

Geenpraktijken beschikbaar!
Geenpraktijken beschikbaar!
Geenpraktijken beschikbaar!
Geenpraktijken beschikbaar!